Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

10 причини да пием и ....!!!


Причини за пиене и секс винаги ще си намерим. Алкохолът се е превърнал в една симпатична панацея и неизменна част от живота ни.

Изобщо не те караме и ти да се наливаш, ама ако си от отбора на трезвениците – по-добре не чети надолу, 'щото ще решиш, че сме пропаднали типове (което не е много далеч от истината).

И, да, включили сме само най-базовите причини, има още десетки.

Радост


Взел си изпит. Повишили са ти заплатата. Пуснала ти е мацката от долния етаж. Наздраве! Скачай, счупи някоя и друга чаша, потормози съседите.

Мъка


И да паднем, и да бием – пак ще се напием! Псуваш житейските несгоди като виден съвременен философ и поркаш. После поркаш още. И такааа чак до сутринтааа.

Скука


Прибрал си се след работа, защото идеята за купон при оная пача от вчера се е разсъхнала. По телевизията не дават нищо, а те мързи да идеш чааак до компа, за да си теглиш филм. Как да запълниш времето си? С бутилката. След като я изпиеш, ти предлагаме да започнеш да играеш на шише със стаята и да целуваш всичко, което бъде посочено след завъртането на бутилката – стол, маса, котката, поизгнилия портокал.

Навик


Едно е да пиеш по 1-2 бирички, ама да имаш минимум 1 литър водка на ден дори и на нас ни звучи малко too much. Само ако става дума за всекидневно наливане. Иначе много приятели (а и ние!) пият, ...

Щото има


Ми да! Има няколко литра хубава пиячка, останала от снощния купон – оползотворяваш я. Може и да не ти се пие много, ама твой дълг е да покажеш мъжество и да се наковеш заради принципа.

Състезание


Нищо не те смазва по-яко от едно съботно надпиване с шотове текила. Това винаги трябва да се случва в присъствието на трезви приятелчета, които при необходимост после да изнасят жертвите.

Експеримент


Абе, к'во ше стане ако изпия 3 литра бирюз и ги последвам с 5 големи уискита?, е последното нещо, което си спомняш, че си мисли снощи.
Откритие!


Искаш да си забъркаш едни полуготови спагети и изведнъж, крайно неочаквано откриваш в шкафа бутилка ракия. Да питаш след 3 часа съквартиранта дали може да си сипеш едно малко или да се пробваш да изпиеш неопределено количество, а?

Rebel


Лошите момчета, които си татуират бодлива тел и имена на жени, а после се репчат на всички, имат пълното право да пият. Дори си мислим, че ако си от въпросния тип, трябва да си задължен да се напиваш и редовно да правиш мизерии, да те арестуват и т.н.

Имидж


Ти си тъжен поет. Веселяк-купонджия. Объркан тийнейджър. Уволнен висшист. Няма значение – това прекрасно се връзва с фаталния ти имидж. Големият коняк пред теб на бара ти докарва страшни дивиденти (поне пред самия теб, де).
kurierbg.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар