Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Станишев се притесни: Май идва чистка...


"Има достатъчно факти за намеренията на новото правителство да прави чистки на политическа основа най-вече в държавната администрация", обяви лидерът на БСП Сергей Станишев след заседанието на Изпълнителното бюро на партията.

"Редица министри започнаха да си търсят алиби за бъдещето, като хвърлят обвинения без достатъчно основание", посочи бившият премиер.По думите му всички обвинения за далавери, изказани срещу неговия кабинет, са казани "ей така, във въздуха". "БСП ясно ще отстоява резултатите от своето управление. Ще защитаваме политически всеки, който е бил несправедливо обвинен", закани се Станишев.

Лидерът на БСП изказа мнение, че Бойко Борисов е бил "тежко подведен" при смяната на шефа на Национална агенция „Пътна инфраструктура" Янко Янков."Аргументите за смяната на Янков само ден след като му бе казано, че има шест месеца пробен период, бяха смешни", продължи Станишев.

Той не пропусна да обърне специално внимание на работата на правителството на ГЕРБ."Управляващите много бързо се отказаха от редица свои предизборни обещания", констатира левият лидер и посочи за пример обещаното намаляване на осигурителната тежест и намаляването на ДДС.

"Това при всички случаи говори или за неадекватна предизборна кампания, или за приказки, които е било пределно ясно, че няма да станат реалност."Още не съм чул ясна визия на повечето министри за развитието на техния сектор. Липсва и ясен план за работа", завърши Станишев, съобщи Dnes.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар