Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Весела Лечева: Делян Пеевски и Росен Карадимов управляваха, не Станишев!!!

Делян Пеевски,син на Ирена Кръстева !










Вестник "Уикенд":СТАНИШЕВ Е ГЕЙ !

"Слухът,че министър-председателят си пада по своя пол,броди упорито из светските салони в София.Като негови потенциални партньори клюката визира съветниците му Росен Карадимов и Азер Меликов",пише в скандалния текст,разбунил държавата.


Вестник "Уикенд"8-17.VIII.2009 г.,страница 1
________________________

Росен Карадимов











В късните доби на втората лява сбирка в Лесидрен Росен Карадимов се опитва да налучка подходящия за левицата тон под критичния поглед на Георги Първанов и Андрей Райчев.


Снимка:Мира Баджева

Мира Баджева се самозадоволява редовно,иска и вибратор !
_____________________________________________________________________

Весела Лечева: Делян Пеевски и Росен Карадимов управляваха, не Станишев!!!
Бившата председателка на Държавната агенция за младежта и спорта Весела Лечева остро атакува лидера на БСП и доскорошен министър-председател Сергей Станишев в интервю за местник "Труд". Според Лечева Станишев е трябвало да си подаде оставката като председател на партията още в нощта на изборите на 5 юли 2009 г. Заедно с това шампионката по спортна стрелба е една от първите в БСП, която си позволява да изрече публично иначе известната информация, че в края на мандата де факто държавата се е управлявала не от Станишев, а от скандалния Делян Пеевски и бившия шеф на комсомола Росен Карадимов, които съветвали премиера.

“Може да ви звучи тежко днес, но двама души управляваха държавата в края на нашия мандат - Делян Пеевски и Росен Карадимов. Мисля, че никой не би трябвало да се изненадва…Някой трябваше да назове тези факти на висок глас”, казва Лечева в интервюто за “Труд”.

“Не бива да си затваряме очите. Хората не реагираха на това, че Доган каза публично някои неща. Хората реагираха, защото всичко, което той каза, беше истина. Това доведе до високата активност на изборите”, смята тя.

Лечева била споделила тези свои наблюдения с президента Първанов, но той не реагирал.

Според нея апаратът на партията е победил и се оказал по-силен от Станишев, а хората, които са виновни за изборната загуба на БСП, сега са в парламента. Тя прогнозира, че с такава политика партията ще продължи да се топи и да губи избори.

екипнюз/Shock news

Няма коментари:

Публикуване на коментар