Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Чувствителен гей зловещо се закла с циркуляр


Ужасяващото самоубийство на млад мъж с циркуляр сащиса не само неговите близки, а и – полицията. Александър М. целенасочено подложил главата си на високооборотния режещ диск на машината към 9 часа вчера. Главицата му отхвръкнала като на пиле. Познати на момчето твърдят, че бил гей. Явно свръхемоционалната му личност го е подтикнала да се сбогува в живота си.

Пресслужбата на СДВР не отрече случката, а даже даде подробности. Съдебният лекар не е открил насилствени следи върху трупа. Хипотезата за смъртта на Сашо е самоубийство, но задължително ще се провери дали е нямало подстрекател за инцидента.

Трагедията се разиграла на ул. Асен Найденов“ в столичния кв. „Кръстова вада“, където очевидно хомосексуалният живеел с родителите и брат си. Всъщност първият свидетел на кървавата сцена на убийството бил самият му брат. Разследващите полицаи били изумено от невероятно странното и мазохистично самоубийство. „За такова нещо се изисква невероятна воля и сила„, коментираха куките.

Приятели наглеждаха опечалените и разплакани родители и горкият брат на Александър, който цял ден лежал в несвяст. Въпреки това полицията два пъти ги посетила за разпити и оглед. Жестокият циркуляр вероятно бил отнет от властите като доказателство.

Бабата на момчето живеела в съседство, но цели 6 часа след нещастието старицата все още не знаела. За жалост, сигурно вече е научила, че бедният й внук отново е опитал да се самоубие. След многобройните си опити Сашо най-сетне е успял. Подсигурил се е, че няма да остане жив. Нежната му, тъжна душа е копнеела за тази смърт. Мир на праха му!

razkritia.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар