Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Любимецът на Станишев купонясва с фолкпевец...


Азер Меликов, който нашумя покрай скандала със сайта "БойКостов", публикува в Интернет пикантни свои снимки.

Скандалният любимец на премиера Станишев позира на една от тях с фолкпевеца Персиан. На друга снимка Азер грее в компанията на известния ловец на нови лица на Визаж Тихомир Белегански. Интересното обаче е, че и двамата отказаха коментар за познанстовото си с Меликов.

Купонджийските снимки на премиерския съветник наляха вода в мелницата на клюкарите, които отдавна го спрягат за мека китка. Азер Меликов е син на кюрд и българка.

Младият красавец е шеф на държавната фирма "Информационно обслужване" АД, а брат му Иван пък е управител на софтуерна фирма, пише в. "Шоу".

piperlivo.com

2 коментара:

  1. Аман от гейове! Аман от гей-паради. Защо изобщо тези хора ни занимават със себе си. С кой и как си мачкат чаршафите нас не ни интересува. Стига да не ни се пречкат.

    Не желая да ни натрапват своята извратеност и да имат претенции. Господ е създал мъж и жена. Дарил ги е с любов, семейство и деца. Ако е нормално в природата щеше да има хомосексуализъм, НО НЯМА.

    Утре педофили, некрофили, содомисти, мазохисти и садисти ще почнат да искат да ги разбираме и да им осигурим възможнст да сключват бракове, да осиновяват деца...Безумие! Сватба между селски ерген и любимата му овца...Как ви се струва!? Ами, човекът си има различни сексуални наклонности и трябва да го разберете. ТОЙ Е РАЗЛИЧЕН. Гадно.

    Нека да се разберем, че не всеки различен трябва да се толерира от обществото!
    Да не отиваме в крайности. И без това вече обществото ни оскотя и загуби моралните си устои !!!!

    Ние сме християни, нормални хора с разум и искаме да имаме традиции. Българското общество няма традиции в хомосексуализма ако мога да се изразя така....

    Но...нещо се обърка. Някой иска да ни наложи да си падаме по хомосексуалисти и да ги толерираме. НЕ, БЛАГОДАРЯ!

    БЪДИ РАЗУМЕН И НОРМАЛЕН А НЕ-ТОЛЕРАНТЕН !!!!!!!!!!
    Juli

    ОтговорИзтриване
  2. А бе този Тихомир Белегански много лъже бе, как не го познава като са си правили 3 със серГЕЙко, то сам се хвали по Ялта как обслужва чревният елит

    ОтговорИзтриване