Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Т. Дончева: Ако трябва ДПС и ГЕРБ ще се целуват


„Хайде на бас, че ако трябва да се прегърнат ДПС и ГЕРБ, ще го направят, та чак ще се целунат“, заяви Татяна Дончева, депутат от Коалиция за България в 40-то НС, предаде парламентарният репортер на БГНЕС.

На практика в новия парламент според нея няма да има политически сили, които не биха могли да се комбинират помежду си. Стигнали сме до простата математическа комбинация, нещо „флиг-флаг политика“, посочи тя.„Нямат никакво значение цели, ценности, идеали, национален и стратегически интерес, каза Дончева . Според нея е допустимо дори Атака и ДПС да се коалират.
Скандалните реплики на Ахмед Доган тя коментира така: „Като сме му дали всичко в ръцете, защо да не го каже ?"
По отношение на мажоритарния елемент на тези избори тя се обърна към позицията на президента: „Той беше човекът, който на практика изви ръцете на Станишев, за да се съгласи на тази уродлива, мажоритарна система“. Нейното мнение беше предхождано от въпросите, които тя отправи: „Кой направи тази коалиция , чий е моделът, къде е тук президентът, няма нищо общо ли ?“ Прогнозата на Дончева е , че процесите у нас трябва да се катализират, да се стигне до абсурд, за да разберем като българи, че нещата са в нашите ръце. „Но този процес не минава през това - да си извадим очите, да обвиним институциите и да си разрушим държавата“, заяви тя./БГНЕС

Няма коментари:

Публикуване на коментар