Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Борисов: Мутрите ги създаде бащата на Станишев


Наказание е да ти се падне да управляваш след Станишев. Това заяви лидерът на ГЕРБ и кмет на столицата Бойко Борисов в столичния Зоопарк, предаде репортер на БГНЕС.

Борисов смята, че във вчерашните сблъсъци са участвали предимно граждани на Банкя, които не искат социалисти в града си. Според него кампанията на социалистите, която бе открита вчера в парк Ротондата е чиста провокация срещу него. Той запита защо Станишев е отишъл с двойна охрана в Банкя.

Запитан защо неговите симпатизанти са си тръгнали след края на официалната част на кампанията на БСП, той отговори: "Късно ме намериха“. "Нали си представяте, ако сляза аз в центъра като е Станишев там, какво ще стане“, каза Борисов. Той се е обаждал на свои братовчеди и познати с препоръки да си тръгнат от парка. „Вижте резултатите от изборите. Няма защо да ходим там. Мисля, че добре са го посрещнали и добре са го изпратили", каза още Бойко Борисов.

Според него провокацията на лидера на БСП Станишев е равносилна на това самият той да отиде в селото на Ахмед Доган и да открие предизборната си кампания. "Мутрите ги създаде бащата на Станишев, неговите хора, тези, които създадоха 20-годишния преход – БСП", каза още лидерът на ГЕРБ.

Борисов смята, че половината от тези мутри са във Висшия партиен съвет на БСП. "Дори Дончева им каза кои са те“, подчерта столичният кмет. Той не пожела да коментира критиките на Станишев относно неговата некомпетентност за банковата система на страната, а само го определи като жалък, за да му приказва. /БГНЕС

Няма коментари:

Публикуване на коментар