Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Ще изкарам Доган от Сараите му..


Съдбата на Пловдив не може да се решава от Столипиново. 20 години, насочени срещу България стигат. Да спрем Доганизацията на страната ни- един Драндарски шейх, който се разиграва коня из държавата.

Това призова лидерът на РЗС в Пловдив, където откри предизборната кампания за парламентарните избори.

Доган не е нищо повече от един амбулантен търговец и политически шмекер. Аз го поканих на дебат. Той трябва да се научи да се държи като светски политик. Ако не приеме дебата, обещавам ви, аз лично ще го изкарам от Сараите, така както постъпих с неговия радикален ислямист Ахмед Башев, каза от трибуната пред около 300 симпатизанти Яне Янев. Не можем да бъдем превръщани в Анадолска провинция.

Още в началото на следващата седмица РЗС и ВМРО, с които сме в обща листа, ще предприемем мерки срещу безобразието на правителството да отвори 124 избирателни секции в Турция, обеща Янев.

Той заяви, че е публична тайна личната ангажираност на Доган да вкара в следващия парламент НДСВ и представителите на "шмекера" Сакскобурготски. Ако се съгласим на коалиция с ГЕРБ, ние ще поискаме да ни отговорят на няколко важни въпроса. Първият от тях е каква е позицията им по въпроса за връщането на царските имоти обратно в патримониума на държавата.

Кобурга ги завзе незаконно и те трябва да се върнат на България, призова лидерът на РЗС. Искаме Георги Гергов и подобни на него олигарси да бъдат проверени от комисията "Кушлев" – за незаконно придобито имущество. И ако се докаже, че имотите им са незаконно придобити, да се върнат на държавата. Ако имаме повече от 2-ма депутати от Пловдивско, ще направим така, че вашият град от Герговград, да се превърне отново в Пловдив- град, каза още лидерът на партия Ред, законност и справедливост Яне Янев.

Няма коментари:

Публикуване на коментар