Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Двойно убийство в ж.к. „Младост”,София


Отцепен е районът на блока, където е извършено двойното убийство

20 юни 2009 | 19:20 | Агенция "Фокус"

София. 21-годишният мъж, който е извършил двойното убийство в ж.к. „Младост”, е живеел на 20 етаж на блок 371, предаде репортер на Агенция "Фокус".

Пространството пред входа на блока и разстоянието до паркинга е отцепено. Всички са потресени от случилото се. Живущите в блока са учудени от случилото се. На мястото на инцидента има полиция. Представители на реда охраняват мястото на инцидента и допускат само жители на блока.

Десислава АНТОВА

Агенция „Фокус” припомня” :

16 юни 2009
35-годишният бизнесмен Драган Атанасов е намерен застрелян в апартамент на столичния булевард "Инж. Иван Иванов" 88, близо до бул. "Димитър Петков".

18 април 2009
Двама младежи са убити пред столичното заведение клуб "Соло", на ул "Позитано". По първоначални данни две групи младежи са се скарали и са се сбили. Двама от тях са ранени смъртоносно с нож в гърба.
Единият, 21-годишен, е починал на място, а другият, който е бил на 24 години - на път за болницата.

21 април 2009
42-годишен мъж е открит мъртъв в дома си на бул."Васил Левски". Съдебен лекар установява прободни и порезни рани по тялото. По-късно става ясно, че че убитият е Джулио Суге. Суге е от кенийски произход.

28 януари 2009
24 – годишният Божидар Диманов намушква с нож 22 – годишния студент Найден Вучков. Вучков умира малко по – късно от раните си.

05 декември 2008 г.
Пред дискотека „Амнезия” в Студентски град е убит студента Стоян Балтов. Аутопсията установява, че смъртта на момчето е настъпила в следствие на множество удари, включително и с предмет по главата му.

29 ноември 2008 г.
Башким Маруджаку, вероятно косовар, е е убит на столичния булевард "Рожен". Криминално проявеният чужденец е бил издирван за убийството на музикант, извършено във Варна през септември 2008 година.

09 април 2008 г.
Криминално проявеният Светослав Стайков от София е убит в столицата. Най-вероятно Стайков е бил отвлечен от хора, които са от неговото обкръжение и са криминално проявени. След това е бил намушкан няколко пъти с нож и изхвърлен на улица "Крум Попов" в София.

30 юли 2007 г.
Македонка и българин са намерени мъртви в квартирата си в столичния квартал “Редута”. Открити са телата на 30-годишния българин от Велико Търново Емил Кушлев и 24-годишната македонска гражданка Биляна Наумова.

12 септември 2007 г.
41-годишният иракчанин Али Мохамед Тахер е убит в магазина си, след като неизвестен нападател го е прострелял с арбалет. Линейка пристигнала на мястото на инцидента едва половин час след като Али Тахер бил прострелян. Иракчанинът починал в "Пирогов".

23 ноември 2007 г.
Тридесет и шест годишният годишният Ивайло К. Иванов езастрелян в столичния квартал "Дружба" с няколко куршума.
Инцидентът е станал недалеч от жилищен блок 181 около 22:30 ч. Тялото на убития е намерено до черен джип "Фолскваген Туарег", а до трупа са открити много гилзи.

17 ноември 2007 г.
Десимир Иванов е прострелян в гърба и загива. Инцидентът станва пред блок 369 в "Младост 3" . Според очевидец, който подал сигнала в полицията, имало пиянски скандал.

09 февруари 2007 г.
Таксиметров шофьор е убит в столицата. 51-годишният Емил Димитров Емилов от компания "ОК Супертранс" е бил наръган с нож в жк "Люлин" 5 около 3 ч. Шофьорът не е обран от убийците си.
-----
Извършителят на двойното убийство е задържан за 24 часа

20 юни 2009 | 20:02 | Агенция "Фокус"

София. Извършителят на двойното убийство в ж.к. „Младост” е задържан за 24 часа с полицейска заповед, съобщи за Агенция „Фокус” говорителят на МВР Дияна Янкулова. Тя обясни, че извършителят е направил самопризнания, но не е съобщил за мотивите за престъплениуто. Убитите са майката и сестрата на извършителя. Янкулова обясни, че труповете са били обвити в найлони и одеяла. „Представители на полицията запитали двете момчета, които са се опитвали да пренесат такъв товар, какво носят. Отговорът е бил, че пренасят строителни отпадъци. Вторият младеж е знаел, че пренасят строителни отпадъци. Заедно с трупа са намерени и счупени плочки от баня”, обясни тя. Вторият труп е бил намерен в апартамента, където са живеели извършителя и убитите, като трупът също е бил опакован в найлонови чували и обвит в одеяло.
Росица ГЕОРГИЕВА

http://timesbg.blogspot.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар