Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Бойко Борисов: Омаскарените управници отиват при Ахмед Доган..


Според кмета няма начин да се купят всички гласове в България

„Българите, които се омаскаряват във властта, после отиват при Доган”. Това каза вчера столичният кмет Бойко Борисов по повод изказване на лидера на ДПС Ахмед Доган, че в партията му има колкото мюсюлмани, толкова и християни. Той определи като „дружеска забележка” думите на премиера Сергей Станишев, че Доган е прекалил с говоренето по време на речта си в с. Кочан.

Според Борисов това изказване изобщо не означава, че БСП се разграничава от коалиционния си партньор, тъй като двете партии продължават да се подкрепят в различните градове по време на предизборната кампания. „Те така вече свикнаха да лъжат и никой да не им обръща внимание, че вече лъжат за удоволствие”, допълни Борисов. „Готвят се да манипулират вота, но нашите структури в големите градове са толкова много, че колкото и да купуват, няма да успеят да изкупят всичко”, категоричен е Борисов.

Кметът Бойко Борисов заедно с представители на Главното мюфтийство направи първа копка на мюсюлмански дом за траурни обреди в гробищния парк на с. Ботунец. Борисов увери, че това няма да доведе до изграждане на нова джамия на територията на София. Мюсюлманите от софийското село заявиха, че Бойко Борисов е първият кмет, който е обещал ритуален дом и е удържал на думата си.

В съседство на мюсюлманския дом за обреди започва възстановяването и на християнския ритуален дом. За двете сгради Столична община е отделила 240 000 лева и до есента те трябва да са готови. „Хората тук живеят в мир, при политиците е враждата”, обобщи кметът.

Симеон Сакскобургготски: Не казвайте за Борисов, че е бодигард

„Бойко Борисов беше собственик на дружество за сигурност и охрана и това е причината навремето да стане моя охрана”, това каза вчера лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски в отговор на въпрос дали е вярвал, че личният му бодигард ще претърпи такова израстване в професионално отношение. „Недейте казва бодигард, защото това не е точно. Той вече е градоначалник на столицата. Нека не създаваме някакви особени напрежения, защото има достатъчно хора, които го правят умишлено”, каза още царят.

По повод намерението на ДПС да подкрепя мажоритарните кандидати на БСП, а не на царските листи, Сакскобургготски заяви: „Мисля за градивното, което е добро за обществото, а не за това, което е временно”.

novinar.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар