Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Пенсионер закла съселянин с брадва


Пенсионер закла с брадва свой съселянин, а след това го скри в плевнята на къщата си. Зверското убийство стана в пловдивското с. Леново, в двора на Иван Божев (71), съобщава столичен вестник.
Във вторник сутринта Благой Стоянов (76) отишъл в дома на Божев да се разберат къде са границите на земите. Двамата мъже имали много стара вражда за ниви, която избухвала все повече и повече през години. Във фаталния ден пенсионерите се сдърпали, Божев извадил брадва и започнал да налага опонента си по главата. След като го обезобразил, разгневеният мъж решил да скрие трупа в сеното в плевнята. Божев смятал да направи гроб в гората и тайно да го погребе.

Синът на Благой обаче се притеснил и след като не се прибрал вечерта във вторник, го обявил за издирвани.

Два дни екипи на полицията от Асеновград и Пловдив търсели следа от Благой. На третия вече открили трупа му в плевнята на Божев. Задържаният мъж веднага си признал за убийството на Иван.

“Като го извадиха от стопанската постройка, гледката беше наистина страшна. Стоял е в сеното в тия горещини”, разказват хора от Леново. В селото говорят, че Иван бил агресивен, преди години пак се сбил със свой съселянин от Леново. /БЛИЦ

Няма коментари:

Публикуване на коментар