Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Преслава е избрана за турнето на “Планета”


Звездата на Пайнер е първото име, което със сигурност ще пее в 10-те града на Националното лятно турне на телевизия "Планета". Певицата е приела поканата на организаторите на мега-събитието на Лято 2009 и ще радва с песните си феновете на най-популярната музика в България.

Лятното турне, което "Планета" ТВ организира тази година за шести път, ще стартира на 15-ти юли от Монтана. То ще включва 10 града и за разлика от досегашните турнета, спектаклите ще бъдат не на стадионите, а на централните площади на градовете-домакини.

Билети за концертите на Националното турне на "Планета" няма да има, а достъпът на публиката ще бъде свободен. Така музикалното торнадо на 2009-та година ще се превърне в истински общоградски празник. Точният брой на изпълнителите, които ще бъдат включени в турнето тази година все още се пази в тайна.

Първото име, което това лято ще нажежава музикалните страсти на българина, вече е обявено - Преслава. Очаква се следващата седмица да станат ясни още две имена от звездната трупа на "Пайнер".

Няма коментари:

Публикуване на коментар