Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Елена Йончева си призна, че има нов приятел и иска бебе от него


За първи път Елена Йончева разкри пред Иван & Андрей кой е нейният настоящ приятел. На въпрос, защо пази връзката си вече толкова дълго време в тайна, тя бе пряма: „Чистите неща не бива да се цапат!". Той е архитект, а по неини думи „един от най-талантливите архитекти в България" и също така се оказа познат на водещите. Елена Йончева откровено сподели и нещо доста лично пред двамата мъже на половина: „Да, искам да имам дете!"

Елена продължава да се чува и със Сергей Станишев, заради голямото уважение и обич, които го свързват. „Той е един от най-добрите ми приятели!" - призна още тя за бившия премиер. Също така отрече да е използвала държавни пари за спонсорство на неините разследващи филми, защото смята това за неморално.

В студиото коментираха колко печелят ромите, взимането на деца под наем за просия, както и ролята на гостенката на просякиня при участието й в рубриката „Звезден репортер" на Нова телевизия, тъй като преоблечена така, Елена Йончева успя да спечели почти осем лева от просия.

Важен акцент в разговора с разследващата журналистка бе изложбата, която тя прави в периода 23-30 май в галерия „Средец", с фотографии от пребиваването й в Сомалия съвместно с оператора Николай Стойков, които заедно се промъкнаха в леговище на сомалийски пирати.

Елена Йончева отпразнува и своя имен ден в „Шоуто на Иван & Андрей"!

Няма коментари:

Публикуване на коментар