Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Размерът има значение!

mmaannnnnnnnnnMen.bg направиха анкета сред читателите си относно размера на мъжкото им достойнство. Ето резултатите:

Под 12 см.

2,3 на сто от нашите братя признават вероятно с огорчение и чувство за несправедливост, че мъжкото им достойнство не надминава екзистенциалния минимум на заветните 12 сантиметра.

От 25 см. нагоре

Само с пет десети зад десетичната запетая на пичовете с най-малки пишки се нареждат пичовете с най-големи патлаци – 2,8 процента от мъжете у нас гордо заявяват, че имат чеп, по-голям от крак на новородено.

От 20 до 24 см.

Едва 5 на 100 от представителите на по-силния пол в България притежават полов член с дължина между 20 и 24 сантиметра, сочи статистиката. Затова пък сигурно девойките им са от доволни, предоволни.

От 12 до 15 см.

Почти всеки трети българин притежава малокалибрен пищов, който варира според степента на еректиралост от 12 до 15 сантиметра, съвсем достатъчни практически за осъществяването на добър пенетрационен процес.

От 16 до 19 см.

Ето това е вече представителна извадка! Цели 60 процента от мъжете в страната са заявили, че паламарката им е не по-къса от 16 и не по-дълга от 19 сантиметра, което средноаритметично прави 17,5 см. Дълга най-разпространената пишка у нас! На печелившите честито!/Men.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар