Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Мъжки играчки

jajВсяко пораснало момче си има любима играчка, не се пра'и сега! Все нещо трябва да ръчкаш, джиткаш, поправяш, ъпгрейдваш и т.н. Men.bg те попитаха за твоята любима джаджа и ти отговори!

Рекордните (за конкретната анкета, де!) 50.29% отнася като Дидо Икебаната съчки кой? Домашният ти компютър, разбира се! Порно, игрички, филми, чатове – всичко си има. Ако можеше да ти врътне и една свирка, щеше да е безценен!

Колата винаги си е била като втори твой дом, нали? Ако е така, ти влизаш в тия 29.18%, които са гласували за личния си автомобил. За да е така обаче, трябва да си боднал поне 3 уруспии на задната седалка и 2 на шофьорското място, иначе ще анулираме проучването!


Мобилният ти телефон все още ти е доста занимателен – джиткаш си го, когато си във WC-то, докато чакаш някой за среща и най-вече когато се опитваш да напишеш пиянски sms-и. Значи си от гласувалите за gsm-а си 8.65%, похвално!

4.11% от гласувалите обожават да киснат на дивана пред телевизора и да сменят каналите, наливайки се с бира, ракия, уиски, мента, водка, още малко ракия и 2 бири за капак! А може и просто да имат фетиш към дистанционното, не знаем!Дистанционното на телевизора!


Доста малобройни са вманиачените в MP3-плейърите си – само 3.23% от рискувалите да дадат вота си! То зависи, де – ако плейърчето ти е в телефона или пък използваш някаква гейм-конзола, отиваш в друга графа, така че... Ама поне си сменил walkman-а с плейър, браво!

А именно конзолата, която разнасяш навсякъде и ползваш както за игрички, така и за филми и музика, носи цели 3.08% от гласовете!

Тамагочи, копеле! Уай дъ фак си имаш такова ужасно нещо?! Скромни 1.47%, но няма да коментираме повече./men.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар