Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Шестте най-глупави изследвания върху секса!

scientistВероятно не знаете, но изследванията на тема секс преминават редица перипетии. Освен обичайните за всички научни среди проблеми с финансирането, те се сблъскват и с притесненията да се говори откровено по темата, и с доста трудната проверка на твърденията на допитаните. Което не пречи учените да насочват усилията си понякога в странни и никому ненужни насоки, както ще видите от нашата класация:

6. Мъките на оралния секс.

Изследване показа, че младите момичета съжаляват, че са се съгласили на орални ласки, два пъти по-често от младите момчета.

5. Хормоналните проблеми влияят отрицателно на секса.

Изследване показа, че в основата на проблемите в секса често стоят хормонални проблеми. Както всички знаем, хормоните имат пряко отношение към сексуалните функции на организма. Едва ли някой трябва да ни доказва, че ако хормоналният ни фон е лош, то и сексуалните ни възможности ще се влошат.

4. Мъжете и жените са еднакви.

Учени от Флорида посветиха цяло изследване на това да докажат, че не всички мъже изневеряват и не всички жени са верни. Голямо откритие!

3. Сексът и сексуалните сънища са свързани

Учени си поставиха великата цел да открият връзката между еротичните ни сънища и сексуалния ни живот. Успяха да установят само, че в еротичните си сънища хората сънуват... секс.

2. Жените обичат орален секс.

Психологът Джон Хотман прекара 30 години в проучвания, за да докаже, че жените обичат орален секс и лесно достигат оргазъм с орални страсти. Това би могла да му го каже всяка жена и то без помощта на сексолог и психолог.

1. Защо хората правят секс?

Тексаският университет реши да е пионер в отговора на този онтологичен въпрос. И наистина намери отговор: „Защото искат". А вие какво си помислихте?!

Т. е. най-честата причина е, че сексът носи физическо удоволствие. Остава да допълним,че учените откриха този общоизвестен факт за 5 години и при това със сериозна сума за изследвания.

Няма коментари:

Публикуване на коментар