Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Термографията разкрива сексуалините тайни ..

sex3Термографията се оказа най-добрият метод за разкриване на сексуалните желания при мъжете и жените.

Този метод все още не е достатъчно популярен, но той е единственият, който не изисква физическо присъствие на сексуалните партньори при прегледа. Според последното изследване на известни уролози, гинеколози и сексолози от Университета в Монреал МакГил, в Канада, термографията е единственият метод, който дава точна диагноза за сексуалното състояние на жените и мъжете.

От доклада им става ясно, че и мъжете и жените дават приблизително еднакви показатели за телесната температура при сексуална възбуда. Между двата пола няма съществени различия когато те изпадат в сексуален транс.

"При използването на термографията разбрахме, че сексуалната възбуда при жените напълно съответства с физиологичното състояние на гениталиите", каза Тули Куконен, един от най-известните сексолози и професор по психология. Той ръководи и последното изследване свързано с термографията.

Куконен е и сред водещите в света секс-терапевти. В бъдеще точната диагноза за сексуалното състояние на мъжете и жените ще се получава чрез този метод - термографията, която измерва температурата в гениталиите, каза от своя страна доктор Йичак Биник, професор по психология и ръководител на Катедрата за сексуална терапия в Университета.

Доктор Ирвин Голдщайн нарича термографията "обрат в науката, която изследва цялостното здравословно състояние на жената". "Термографията се оказа най-големият приятел на жената и нейният организъм", каза още Голдщайн.

Учените смятат, че благодарение на новия метод за първи път в медицината ще се разбере дали смущенията в кръвообръщението води до сексуални аномалии при жените.

Източник: БГНЕС

Няма коментари:

Публикуване на коментар