Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

По анкетата на men.bg за мастурбацията..

masturbMen.bg зададоха един въпрос, на който получиха шест различни отговора от баш-чекиджиите и свенливите ръкоблудци.

Рядко се случва

8,1% от читателите ни скромно признават, че не обичат много да прибягват до ръчните изпълнения, макар от време на време да им се случва. По-добре рядко, отколкото никога, както гласи една дрвена мъдрост.

Не съм лъскал от няколко дни

Един на всеки десети мъж, гласувал на сайта, споделя под сурдинка, че не е барал меча от няколко дни. Бихме оправдали тази липса на самоинициативност, само ако пичовете са заменили това удоволствие с пиенето на бира.

Всеки ден по няколко пъти

Ей, много чекиджии в тази страна, много нещо! 12,2 на сто от нашенците, прелистващи ежедневно виртуалните страници на списанието ни признават искрено и лично, че се пипат повече от веднъж на ден. Уау!

През ден, да събера материал

Забелязвал ли си, че ако редовно източваш семенниците си, соковете на живота стават все по-малко, чисто квантитативно погледнато. Сигурно по тази причина 15,7% от мъжете предпочитат да насъберат повече семе, преди да го изхвърлят.

Два-три пъти седмично

Почетното второ място се пада на ръкоблудците, които осъществяват процеса на самозадоволяване няколко пъти седмично. Всеки пети бг мъж признава, че прави секс сам със себе си в поне два от седемте дена.

Всеки ден по веднъж

Престижното първо място държат онанистите, които подострят ножовката всеки ден. Всеки трети мъж у нас (31,4%) признава без бой, че източва шнура седем дни в седмицата. Браво, момчета! Само така!

utre.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар