Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Как да го хванeте в изневяра?

cheat1Как да проверим мъжа си за изневяра е един от любимите въпроси, които се въртят в главите на много дами.

И тъй като темата е вълнувала нежната половина на човечеството от векове, ето и някои народни методи, за да го проверите правил ли е секс през последните 24 часа.

1. Дедективски метод.

Базира се на наблюдението и сетивата. Ръцете и шията на неверния съпруг могат да издават миризмата на чужд парфюм, или да имат следи от дамска козметика.

Възможно е миризма на парфюм, или дори червило да бъдат открити по ризата на неверника. Ако е висок, то е възможно горната част на ризата при гърдите му да има ухание на дамски парфюм, в случай че любовницата му обича да се сгушва там.

2. Полицейски метод.

Включва внезапни проверки. Изпразване на джобове и портфейл, докато е в банята например, проверка на телефона за проведени разговори, или забравени SMS-и. Определено често мъжете не са сред най-добре прикриващите следите на своето престъпление.

3. Методът на наблюдението.

Ако ви се струва, че мъжът ви се гласи твърде много, което принципно не е типично за него (гледа винаги да е изгладен, с чисти дрехи и добре изглеждащ), то може да не му е чиста работата.

Още по-съмнително става, ако към това се добавят чести закъснения (бизнес срещи), или командировки.

4. Методът изпитване с вода.

Тук трябва да го предразположите много внимателно, за да не се усъмни. Напълнете ваната и го наблюдавайте докато бавно влиза в нея.

Ако тестисите му изплуват във водата докато се потапя това е добре. Но ако потънат и не сте правили секс днес, значи налице е измяна.

5. Сексуално метод.

Жените често карат мъжете си да правят секс, ако те закъсняват вечер. По реакциите им разбират, дали има нещо нередно или не.

SHOCK NEWS

Няма коментари:

Публикуване на коментар