Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Умните жени са по-големи любителки на алкохола!

Умните жени са по-големи любителки на алкохола

Жените, които отидат в университет консумират повече алкохол в сравнение с не толкова образованите им колежки, показва ново проучване.


Жените, които имат завършено висше образование са склонни да пият всеки ден, както и да признаят, че имат проблем с алкохола. Подобна връзка между образованието и консумацията на алкохол се наблюдава и при мъжете, но връзката е по-слаба, отколкото при дамите.

Изследването е направено от учени от Лондонския университет по икономика, които проследили живота на хиляди 39-годишни мъже и жени, всички те родени във Великобритания. Заключението е ясно: Колкото по-образовани са жените, толкова по-вероятно е да посегнат към чашката, както и да признаят възможни проблеми, заради консумацията на спиртни напитки. Склонността на жените към алкохола може да стане ясна още когато те са на 5 -годишна възраст. Освен това заради желанието им към активен социален живот, те са склонни да отложат родителската отговорност за по-късен етап от живота си и да създадат деца по-късно от останалите жени. /БГНЕС

Лондон / Великобритания

SHOCK NEWS

Няма коментари:

Публикуване на коментар