Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Външният вид издава тайните на мъжа

Можете да разберете много за един мъж дори само по вратовръзката му, но не всички носят вратовръзки.

За щастие обаче има редица други детайли, по които да узнаете с кого си имате работа, пише изданието Woman.bg. Освен това, както стана ясно днес, жените обикновено правят избора си на базата на външността на потенциалния си партньор.


Лицето



Квадратно (височината и широчината на лицето са почти еднакви). Такива мъже се отличават с твърд характер, лидерски качества и увереност в силите си. Те изпитват удоволствие от взимането на решения. Харесва им да се чувстват значими.

Квадратно с ясно изразена брадичка - тези мъже са креативни, великодушни, изпълнени с вътрешна сила и енергия, но са склонни към чести промени в настроението и изпадат в мрачни и потиснати състояния по-често от другите.

Триъгълно (стесняващо се нагоре, с чело и скули, по-тесни от брадичката) - мъжете с такива лица са умни, практични, упорити и дори инати. Те винаги постигат целите си и се отличават с почти безгранично търпение.

Триъгълно (стесняващо се надолу, с чело и скули, по-широки от брадичката) - тези мъже наподобяват елфи не само на външен вид. Те са страстни и силни натури с огнен темперамент, сръчни и съобразителни са, а освен това - чувствителни и внимателни.

Широко (кръгло) - мъжете с такива лица са предпазливи, потайни и по-скоро студени, отколкото емоционални. Те са практични, живеят твърдо в настоящето и са привлечени от всичко с "ретро"-оттенък.

Ромбоидно (скулите са по-широки от челото и брадичката) - на такива мъже може да се разчита, те често биват остроумни и обожават мистиката. Елегантни са и винаги са готови да помогнат на другите в труден момент, стига да не става дума за пари - с тях те се разделят доста трудно.

Издължено (овално) - мъжете с такива лица обикновено са независими, решителни и духовно зрели, но често са склонни към агресия.

Тялото



Нисък и пълен

Ендоморф. Той е донякъде закръглен и мек, краката му често са по-къси от торса и понякога има "топка нерви" или бирено коремче там, където би трябвало да са плочките му. Такива мъже по правило са дружелюбни, великодушни, добродушни, общителни и много търпеливи, гледат реалистично на живота.

Среден на ръст и як

Мезоморф. Среден на ръст, с доста широки рамене и изсечен силует. Такива мъже са хора на действието, динамични са, обичат приключенията и ясно определените неща. Понякога са инати, за всичко разчитат на себе си. Често възприемат околните (независимо от пола им) като конкуренция, агресивни са, обичат да командват.

Висок и слаб

Ектоморф. Висок и слаб, с дълги крака и доста тесен гръден кош. Такива мъже често са много интелигентни. Обикновено са самодостатъчни интроверти, крайно сдържани в общуването. Трудно намират баланс между духовното и физическото в живота си.

Походката



Той върви със същото темпо като вас

Мислено сложете на кавалера си още един плюс, но не бързайте да си правите изводи и обърнете внимание и на други подробности. Женкарите обичат да вървят отляво на жената, ако подозирате, че мъжът до вас е такъв, минете му от лявата страна и наблюдавайте реакцията му.

Той върви по-бързо от вас

Припрените мъже далеч не са идеални партньори за жени, които предпочитат равноправните отношения. Тези мъже не могат да се съобразяват с другите и са способни да ви изоставят на произвола на съдбата (в пряк и преносен смисъл), ненадеждни и егоистични са. Подходящи са за жени, които не обичат да взимат самостоятелни решения.

Той върви по-бавно от вас

"Охлювът" ви принуждава да се съобразявате със скоростта му и по този начин ви контролира. В стила му е да действа тихо и незабележимо, за да превземе властта. Този метод е доста по-изтънчен и ефективен от директните опити на "припрения" тип да ви натрапи стила си. "Охлювът" ще използва същия метод във всички сфери на живота си, включително и в любовните връзки.

Той върви с вирнат нос

Не го мислете за високомерен, това поведение по-скоро е типично за мъжете, на които им липсва увереност. По този начин те се опитват да запазят дистанцията между себе си и околния свят.

Той има "танцуваща" походка

Такива мъже са весели и жизнерадостни, идеални партньори за жени, които не искат да се обвързват с целеустремени кариеристи.

SHOCK NEWS

Няма коментари:

Публикуване на коментар