Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Места за ...фелацио

want_a_blow_job_tshirt-p235724230861939118qiuw_400На всеки (дори и на нас) са му правили френска любов в спалнята или на дивана в хола. Има обаче и по-готини места да получиш свирчок:

В асансьор

Бързо, екстремно, шантаво. Препоръчително е да залостиш асансьорната кабина между етажите и да оставиш другото на девойката и бързите й устички.

Под масата в заведение

Ето това е свирка само за ценители и хора на риска. За целта масата трябва да има само дълга покривка. Тя изпуска обецата си на пода, слиза да я търси, влиза под масата и „О, чудо!“

Зад волана

Няма нищо по-възбуждащо и по-опасно от това да ти правят свирка, докато шофираш. Затова, ако ти е скъп живота, използвай някой третокласен път в обезлюдена местност да получиш свирката на свирките.

Под душа

Единственото по-приятно нещо от секс под душа е свирка под душа! Не се потиш в и без това горещата баня, нямаш риск от контузии при смяна на позите, а на всичкото отгоре свършваш на личицето й.

BLOWJOB-PosterСа-мо-лет, но-мер пет!

WC-тата на аеропланите са много неудобни места, не само за секс, но и за съвсем резонното за подобни места екскрементиране и уриниране, но за един бърз въздушен дудук няма по-добро място!

В съблекалнята

Да, мериш чифт дънки и тишъртка и докато тя чака пред кабината и пита през 2 секунди „Как са? Да нося ли други?“, просто я придърпваш вътре и поставяш вълшебната флейта между устните й.

Сред природата

В гората, на поляната, в планината... Ако ти е твърде стандартно, пробвай да я убедиш да ти врътне един кавал, докато се качвате с лифта нагоре. А ако лифтът е от седалковите, но тя го налапа въпреки това, цена няма да има!/утре.бг

SHOCK NEWS

Няма коментари:

Публикуване на коментар