Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Скандал! Цветелин на номинации..


Мъжът на Ванеса-Цветелин Цветанов бил заснет от камерите на Големия брат в Къщата да взема малки сиви хапченца в тоалетната. След направен щателен тараш и сериозно наблюдение се оказало, че става на въпрос за амфетамини.

Наложило се бързата намеса на охраната и няколко човека обискирали багажа на участника и жена му, където намерили плик с доста хапчета от дрогата. Скандалът бил тотално покрит, защото той със сигурност би прекратил шоуто, и дори можел да предизвика намесата на органите.

Наложило се участниците да подпишат декларации, а на самият Цветелин била наложена среща със специалист по въпроса. От първичния преглед специалиста установил, че състоянието на участника е доста сериозно, и той си бил зависим наркоман.

Това било изключително опасно и за него, и за другите участници, защото без дрога и помощ, рецидивистът от Ботевград, може да стане агресивен и опасен. Очаква се той съвсем скоро да изпадне в деменция, и тогава нещата ще излязат извън контрол. Ще се наложи продуцентите да инсценират предварителна номинация за него.

hotnews.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар