Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Сексуалните предпочитания на Риана..


Риана разкри какви любовници харесва и откровено призна своите предпочитания за добър секс Оказа се, че изпълнителката на хита "Rude boy" обича нежните ласки.

"Мразя да ме натискат и дерат в леглото. Мъжете си мислят, че така изглеждат страстни, но всъщност са обикновени грубияни. Ударите и униженията не правят секса по-добър. Във всичко трябва да има мярка. Предпочитам нежните докосвания", сподели своите предпочитания в секса световноизвестната певица Риана. Явно родената в Барбадос певица все още не е преглътнала твърде грубите "ласки" на бившето си гадже Крис Браун.

"Хората си мислят, че си падам само по мъже със световна слава или с огромна банкова сметка. Не съм меркантилна. Обичам да излизам с ниско нахлупена шапка, за да не ме разпознават по улиците. Обичам да общувам с приятели, които нямат нищо общо с шоубизнеса. По същия начин се отнасям и към сексуалните си партньори. Не държа те да се показват всяка вечер по телевизията", заяви Риана и допълни със съжаление, че напоследък рядко имала възможността да прави секс с "обикновени" момчета.

източник: "Монитор"

Няма коментари:

Публикуване на коментар