Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Бони отмени сватбата


Бони, която само преди няколко седмици се похвали, че ще се омъжва, би отбой. Красивата ромка призна, че във връзката й с младока Милен има проблеми и затова сватбата се отлага.

Въпреки че отмениха плануваната сватба, Бони и Милен все още живеят заедно. Тя обаче признава, че нещата помежду им не са съвсем розови. „Рецептата за голяма любов е на първо място доверие, което е много трудно да се изгради между една двойка. На моменти и при нас има някакво малко разминаване. Но е нормално за всяка една нова връзка да има някакви недоразумения и недоверие”, открехва леко завесата защо се стигна до отлагането на сватбата Бони.

Тя отрече и новината, че неотдавна с доста по-младия от нея софиянец са се сгодили: „Не сме се сгодявали с Милен. Няма такова нещо! Живеем заедно, но нито сме се сгодили, нито сватба сме правили”.

Според запознати изпълнителката на „Клада от страст” променила решението си не само заради леките търкания с гаджето си. Те твърдят, че причина за отложената сватба е бащата на дъщеричката й Михаела. Ромският бос Михаил, по-известен като Мечи, заплашил Бонка, че ако се омъжи да друг, „ще й спре кранчето”, тоест повече няма да й дава пари. Когато преди месец прочел, че певицата и гаджето й планират сватба, видинският барон направо побеснял. Егото му било най-наранено от факта, че преди години Бони отказала да се омъжи за него, въпреки че от любов по нея той бил готов да се разведе със съпругата си. Певицата обаче го отрязала с мотива, че не иска да разваля семейства заради личното си щастие и след време двамата се разделили.

Малко по-късно тя среща Милен, който е десетина години по-млад от нея, и пламва „клада от страст”, несмущавана нито от разликата във възрастта, нито това, че тя има дете. Близки на Бони обаче споделят, че те имат голям проблем от самото начало на връзката им. И тя е ревността на Милен. Той постоянно й проверявал тайно телефона за „опасни” разговори и смс-и, забранявал й да се облича с къси рокли и големи деколтета. Освен това не й давал да излиза без него никъде, дори на работа, затова вече никой не се учудва, че младокът винаги ходи с нея по интервюта, снимки на клипове и участия.

Запитана тези дни Милен ли е нейният човек, Бони е откровена: „Мисля, че има много добри качества. Много добър човек е, но има неща, които не съм видяла, а искам да видя. Той също го знае. Тогава чак ще взема някакво решение”, съобщи HotNews.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар