Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Лора Крумова вехне на ръба на силите си


Водещата на „Здравей, България" Лора Крумова напоследък се оплаквала все по-често на близките си, че не издържа на напрежението в студиото, научи репортер на вестник „Акцент". Доскорошната партньорка на Милен Цветкови и сегашна на Никола Стойнов - Коко споделила, че от няколко дни насам умората я налегнала здраво.

„Не ми остава никакво време да обърна внимание на личния си живот. Като се прибера, единствено мечтая да си легна и да мога да заспя", жалвала се Лорчето пред по-близките си хора в Нова. От няколко седмици е видимо и рязкото намаляване теглото на водещата, която, според мнозина, е доста по-слаба от колегите си в подобни предавания по конкурентни медии. Крумова вече все по-често си позволява да смуче бонбони в ефир, въртейки ги в устата си нервно, докато чете или говори. Това е недопустимо, да млящи в студиото. Милен и той беше арогантен, но от Лора такова поведение не сме очаквали, не й отива, възмущават се зрители на сутрешния блок на Нова.

Лора обмисляла варианта да говори с шефовете на Нова за нейно собствено предаване. Блондинката си мечтаела отдавна да води следобедно токшоу, за което била убедена, че ще й пасне много повече и ще се чувства далеч по-свежа, отколкото да бистри политика всяка сутрин.

Няма коментари:

Публикуване на коментар