Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Мазерати и Бог спасяват Евгени Минчев !

В неделя, прибирайки се от участия по морето "паркетният лъв" Евгени Минчев катастрофира на опасен участък на магистралата Бургас - София.

Лошото време и силният дъжд предизвикват ситуация на т.нар. „аква-планинг", но благодарение на колата си Maserati Quattroporte, която се завърта на пътя и се преобръща няколко пъти, бившия ватман е невредим.

Евгени Минчев напуска колата напълно сам и лично вика пътна помощ и представители на КАТ. Дошлите на мястото на инцидента контролни органи споделят, че до благоприятния изход на ситуацията се е стигнало след солидна доза късмет.

Статистиката на пътната полиция сочи, че инцидентите, станали в този участък, често завършват с тежки травми или фатален край. Според данните на пътна помощ десетки автомобилни водачи губят контрол в този участък при подобни климатични условия, но само в случая на Евгени развръзката е толкова добра.

Светският хроникьор се зарече, че следващата му кола ще бъде абсолютно същата, тъй като според него лъскавото возило и божията помощ не са го пратили в отвъдното.

Още в същия ден Евгени посети църква, за да запали свещ, а вероятно скоро и ще почерпи за късмета си.


Няма коментари:

Публикуване на коментар