Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

“Вода” отнесе Биг брадър !

Точно на обратния полюс е шоуто “България търси талант”

На участниците в "Биг брадър фемили" по сценарии им е заложено да се самоунищожат.

4 коментара:

  1. Нищо,което да не съм виждала, преживявала, ненавиждала...Само истина е, не е шоу.

    ОтговорИзтриване
  2. Напълно съм съгласна с автора! "Биг Брадър" за пореден път показва простащина, селяндурщина и изключително лош вкус! Почти съм спряла да превключвам на Нова телевизия - явно тя е за деградиращи същества, за които е супер забавно да наблюдават изцепките на себеподобните си и да се убеждават, че това е нормално! Наистина е трагично, ако тази демонстрация на пошлост и тъпотия изобщо има аудитория! И може би продуцентите са толкова зле, че се радват единствено на това, да има гледаемост! Аз не бих допуснала да бъда дори и косвено заета в екип на това позорно предаване!

    ОтговорИзтриване
  3. abe i BTV s teq turski seriali sa protivna televiziq,no bg zritelq e tolkova o6teten otkam kulturni i smisleni programi po bg televizii,4e teq jertvi ot Balgaria tarsi talant ni se vijdat svetlina v tunela.a istinata e tolkova prosta- Karbovski pokazva kolko jalka e darjavicata,kolko sma4kan e naroda i kak bez da se zamisli konsumira GMO i gleda realityta,izpraznenie otkam dialog i fabula!Btv pak vidqha,4e 1 turski serial po NOva "1001 no6ti" tragna i aide i te stanaha kato klon na turska tv v bg!E 4e mn hubavo.....za reitinga kvo li ne pravim......i posle nqkoi si sme6nik za 200lv se nael da gi hvali iz neta" забавни, естествени, позитивни и обещаващи от bTV" Smqqqh v zalata!i dvete tv sa propadnali i bezsmisleni medii,ala ima li izbor naroda!eH,KADE E STARIQ EFIR 2,4E I BNT SE PROPILQ V TAQ DEMOKRACIQ!

    ОтговорИзтриване
  4. Navsiakade po sveta Big Bradar e taka.Ne e samo v BG.Daje Italianskiat ne e izdarjan.vsichki realita sa taka,za sajalenie.A talantite,te sa drugo neshto-otkritie i radost za dushata.

    ОтговорИзтриване