Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

МЪЖЪТ ЖИГОЛО – ПАРИ, СЕКС И УДОВОЛСТВИЕ..

Кой казва, че светът не се променя. Колко много жени настъпиха в чисто мъжки професии, а сега най-древната професия на света, която беше предимно запазена територия за дамите, днес става призвание и на мъжете. От кога има мъже жиголо. Отдавна. Защо не са толкова популярни в България. Защото българките все още не можем да се отпуснем да дадем пари на някой мъж да ни забавлява. Да, правилно четете. Мъжът жиголо не значи непременно секс. Въпреки че, както повечето признават, в над 90% от случаите се стига дотам.

За да добия по – добра представа какво точно мога да намеря, ако реша да си поръчам жиголо, се порових в най – различни сайтове с обяви. Направи ми впечатление, че повечето са млади мъже, по принцип не посочват образование, нито точни физически данни, имат изисквания към дамите за чистоплътност и години. Повечето обяви нямат тарифа, всичко е по договаряне. Но където намерих, видях долна граница от 30 лв. и горна от 100 на час. Мога да се обадя по всяко време на денонощието.

Мъжкият жиголо е превъплъщение на „идеалния” мъж. Поне това е целта. Внимателен, нежен, толерантен, чувствителен, разкрепостен, забавен, потентен, умен. Или поне така би трябвало да бъде. Професионалните мъже жиголо се стремят да реализират всяка мечта на една жена, защото на следващия ден, седмица или месец, тя ще ги потърси отново.

Сигурно няма да се учудите, когато ви споделя, че парите са водещата причина един мъж да стане жиголо. Поне при повечето от тях. Проучвания показват, че това са най-вече студенти, млади момчета, които изглеждат добре, имат самочувствие, склонни са към риск. Тук говорим обаче за мъжете, които наистина изкарват прехраната си така. Защото, ако някое момче е решило просто да се забавлява, пък ако „поръчителката” не е красавица, може и пари да й вземе, то тогава нещата са различни. Но ако с ясно съзнание тръгваш да предлагаш компания и сексуални услуги, то грижите за външния вид, за поведението, за отношението към клиентите стават много важен момент от ежедневието.

Български жиголо може да намерите в някой от безбройните сайтове за запознанства. Една среща може да ви излезе от 30 до 50 лв. Всъщност, може да се убедите, че стандартизирана тарифа почти няма. Някои определят горната цифра за час, други за колкото дойде.

Имах един познат, който работеше известно време като жиголо. Интересно ми беше какви са ситуациите, в които е попадал и как се е справял. Той сподели, че най-често му се е налагало да крие разочарованието си от „клиентката”. Въпреки че повечето проучвания показват, че сравнително заможни дами на възраст между 35 – 40 години най – често поръчват жиголо, никой не може да даде гаранция за тяхната външност и ... хигиенни навици. Голяма част от клиентките са омъжени, но нуждата от разнообразие не могат да задоволят в семейството. Дали от страх, или от нежелание, но те предпочитат да споделят „по – различните” си сексуални желания с човек, който нито ще ги съди, нито ще ги укорява или гледа потресено, когато ги заявят. Този мой приятел имаше няколко редовни клиентки, които искаха определена сексуална програма всеки път. Ето това имах предвид, когато споделих, че такива хора трябва да не се притесняват от рискови ситуации. Всъщност, какви услуги точно може да очаквате от едно жиголо.

Компания. Не ви ли се е искало поне веднъж, уморени от ежедневието или стреса, да имате компания, която да не е натоварваща, задължаваща и еднообразна. За често скромна сума може да говорите каквото си поискате и ще ви слушат; може да разкажете глупав виц - ще се смеят на него с пълно гърло; може да се разплачете - ще ви предложат кърпичка и рамо. За съжаление, само за час. Чела съм за случаи, в които жена си „поръчва” жиголо, с когото да отиде на почивка, без ясни претенции за секс, ако се случи - случи се.

Просто разговор. Когато тръгваме на първа среща, се притесняваме как ще се представим, дали ще ни харесат и куп други неща. А сега дали ще се притесняваме? Може би притеснението трябва да идва само от начина, по който ще договорим плащането. Но ако жиголото е мъж на място, би трябвало да знае как да си поиска, без да се натиска.

Масаж. Защо не?!? Казват, че жиголото знае къде да докосва и как да докосва. Кога да спре и кога да настоява.

Секс. Дойдохме си на думата. Както вече споменах, в над 90% от случаите срещата или отношенията като цяло завършват със секс. Секс див или нежен, бавен или груб, какъвто поискате. Тук му е мястото да споменем за втората причина, която кара мъжете да се пробват като жиголо – те обичат секса. И не виждат нищо лошо в това да го правят често и с различни жени, които искат и да си плащат. Секс, за който няма да си плащат с внимание и подаръци, да се чувстват задължени да се обаждат по телефона, да се запознават с родители и да карат роднини по доктори. Разнообразие и липса на ангажименти, комбинацията си я бива. Това не е ли най – лесният начин да „забият” някоя жена, без да се страхуват от отхвърляне.

Какви наши нужди може да задоволи един жиголо. Да видим. Първо, той прави това, което ние поискаме. Може да задоволи всяка наша прищявка, излизаща и от най – тъмните дълбини на еротичната ни фантазия. И това да му достави удоволствие. Дискретен е, поне така трябва. Иначе не бихме му се обадили пак. Не се интересува от семейното ни положение и не го притесняват предложенията за тройки. Ако сме постоянни клиентки, може да получим отстъпки.

Но като всяко хубаво нещо си има своите лоши страни. И една от най – важните е вероятността към пристрастяване. Ако забравим, че получаваме това внимание срещу известна сума, може да се озовем на крачка от влюбването. Защото това е мъж, който е перфектен, а ние всички знаем приказката за принца и неговия бял кон. Въпросът е, дали той ще остане такъв, ако отношенията ни се развият по посока връзка. Ами ако не иска да остави заниманието си. Дали ще можете да излизате с човек, на когото клиентки ще му се усмихват през бара и ще гледат със съжаление към вас. Не на последно място е чувството на унижение, което може да изпитаме. Да ни минат мисли през главата като например, че сме ужасно задръстени, че не можем да си намерим мъж, а трябва да му плащаме. Между другото, това е била най-злостната клюка, която се е разпространявала в английския кралски двор, за да се унижи и очерни името на някоя придворна дама - че вече не е достатъчно привлекателна и се налага да плаща на любовниците си.

Както казахме в началото, светът се променя. Ако решите да „излезете” с жиголо, то трябва да го направите с ясното съзнание, че това искате. Че го правите с цел, а не от безизходица. Че това е съзнателен избор, който ще ви донесе куп емоции и нови преживявания. И като за финал – дръжте нещата здраво под контрол! Ако не можете, поискайте и касова бележка.

meri.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар