Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Пет VIP раздели ..

1. Райна и Коцето

Двете косебосета на попфолка от няколко месеца не чуруликат заедно. Можем само да гадаем причината, защото никое от „пилетата", както Райна и Константин се обръщаха един към друг, не я е оповестило публично. Не е изключено лисица да е дебнела край любовното им гнездо и да е отмъкнала Коцето.

Според жълтата преса пръст в раздялата има актуалната звезда Преслава. Засега изпълнителят на „Черна роза" благопристойно мълчи по въпроса дали тя наистина е новата му избраница. Затова се въздържаме да запеем рефрена „Да ти честитя ли".
Любовният статус на Райна също е мъгляв. Покрай участието й във VIP Dance тръгна мълва, че партньорът й... се извива край нея не само на дансинга. Певицата обаче отрече и каза, че това е измишльотина на продуцентите. Неотдавна Терзийска - така е моминската фамилия на госпожицата, дори призна, че още обича Коцето. Каква ще е развръзката на тази „Любов по скалата на Рихтер", както се казва един от хитовете на Райна, предстои да видим.

2. Радост Драганова и Явор Златанов

Коварство и любов - духът на Шилер сигурно ще се разбунтува, че със заглавието на великата му трагедия, описваме тривиална семейна свада. Взехме го назаем, за да вкараме малко класика в медийния водевил, в какъвто се превърна един обикновен развод.


Сюжетът е средностатистически - амбициозна красавица е омъжена за богат мъж. Заедно са седемнайсет години, имат малко дете и много пари, но любовта си е отишла. Един ден хубавицата среща принца от мечтите си и пада в обятията му. Влюбените са щастливи, но се крият от съпруга.

Той обаче не пасе трева, наема детективи и им отравя живота, пускайки снимки на прелюбодейците в жълтата преса. С идеята да изкара красавицата като единствена виновница за проваления брак. В тази схема няма нищо сензационно. Пикантната подправка идва от факта, че в ролята на красавицата е Радост Драганова - бившата водеща на „Огледала" и Dancing Stars, която работи и като юрисконсулт в столичната дирекция „Архитектура и градоустройство".

Съпругът рогоносец е Явор Златанов, наследник на компанията за производство и поддръжка на асансьори „Изамет". Принцът пък е Ники Николов, известен като гласът на Биг брадър в едноименното шоу. Да се чудиш как врели и кипели телевизионери като него и Драганова са забравили, че Големия брат вижда всичко.

3. Зара и Христо Сираков

Поредният медиен продукт с изтекъл срок на годност. Не е ясно кой е виновен за края на тази връзка, но със сигурност и двамата извлякоха дивиденти. Зара тунингова нос и други важни части от тялото си, а Сираков закрепи славата си на мачо, способен да задоволи във всичко момиче по-младо от него с 29 години.


Сега може да говорят колко са различни, но в едно си приличат като две капки вода - за тях вниманието на медиите е като въздуха за всяко живо същество. Свикнали са да произвеждат "новини" на тема "Страничните ефекти от подаръците и виаграта". Сега разнообразяват репертоара с разсъждения за изневяра и несходство в характерите.


4. Коста Янев и Дарина

Ако халфът на ЦСКА инвестираше толкова енергия и страст на терена, колкото в силиконовата долина на Дарина, отборът му щеше да се представя много по-добре в мачовете от евротурнирите. Янев обаче в момента е затънал в долнопробен сериал и попада на спортните страници не с феноменални голове, а с истории от постелята.

Така научихме, че неотдавна е "бил дузпата" на Дарина - горда притежателка на 820-кубикови импланти. Светската клюка реди, че връзката им е със 7-годишна давност. В Сливен, откъдето тръгва историята им, двойката стряскала комшиите си посред нощ със сластни стонове. Шумните им игри под възглавката били възнаградени с десет акта за нарушаване на обществения ред.

5. Софи Маринова и Дачо

"Изборът на Софи" - през 1982-ра това беше заглавие на велик филм на Алън Пакула с Мерил Стрийп в главната роля. Историята е за еврейка в концлагер, принудена от нацистите да избере кое от двете й деца да живее и кое да умре.

През 2009-а "Изборът на Софи" е пример за циганска любов. Главни герои в нея са простодушната етрополка Софка и Дачо. Малка, но съществена подробност е, че Дачо е доведен син на Маринова и брат на собственото й дете Лоренцо.
Преди няколко години двойката втрещи мешерето с греховната си любов. Сега отново е на "топа на устата" заради шумната им разлъка.
"Разделихме се преди месец, болна съм по него, още броя дните", признава Софи. Според нея нямало конкретна причина за раздялата им. Просто Дачо взел самостоятелното решение да се подстриже нула номер. Побесняла, певицата му казала да си събере багажа и да се върне, когато косата му порасне. След няколко дни ядът й минал, но Дачо отказал да се върне. Обяснил, че иска да се реализира сам, а тя била прекалено властна.

Не се наемаме да гадаем дали така свършва love story-то на Софи. Допускаме, че цялата работа може да е PR акция за лансиране на новото й парче "Боледувам".

Източник: в. "Монитор"

Няма коментари:

Публикуване на коментар