Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Райна се изпокара с журито, колегите си и продуцентите на "VIP Dance" ..

Бившето "пиле" на фолкпевеца Константин- певицата с македонска кръв- Райна е успяла да се изпокара с всички във "ВИП Денс" и пожелала да се изяви солово, за да докаже на публиката колко добра танцьорка е, твърдят хора от екипа на шоуто.

С наближаването на финала на състезанието за най- добър танцьор, кръшната чалгаджийка ставала все по- изнервена и била готова на всичко, само и само тя да бъде провъзгласена за победителка.

Тя отказала да изпълнява инструкциите и нарежданията на професионалистите в отбора си и държала във всяко изпълнение да има нейни самостоятелни елементи.

В последните дни Райна показала лютия си характер на своите съотборници и се стигнало до там, че се наложила намесата на продуцентите. Тя изявила претенции да се изяви самостоятелно, тъй като в противен случай щяла да напусне шоуто. За да замажат положението Иван, Андрей и Нико Тупарев направили ден за индивидуални изпълнения на ВИП персоните.

Ако си мислите, че драмата зад кулисите е приключила до тук, много се лъжете. След като "пилето" получи 29 точки за своя танц, а конкурентката й- гимнастичката Симона Пейчева- събра максималните 30 точки, Райна напуснала гневна и вдигнала нечуван скандал. Тя изпаднала в истерия и обвинила журито в толериране на гимнастичката.

Вече почти цяла седмица всички имащи някаква връзка с "ВИП Денс" обсъждат само и единствено нейното поведение и истеричните й изблици. Зад кулисите започнали да се чуват коментари от рода на:

"Е, как няма да я зареже Коцето? Та тя е напълно луда. Даже прекалено дълго време е търпял лигавщините й и постоянните й капризи. Липсата на секс й се отразява изключително зле!"- шушукали злорадо по нейн адрес останалите участници в шоуто.

hotnews.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар