Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Как свършва "Перла"...

Заради забраната да разкрива подробности от бъдещите серии на филма турската звезда отговори на любопитството на Слави как завършва семейната сага с лаконичното: "Инджи и Мехмет умират" и хвърли в паника хиляди зрителки.

Вестник "Уикенд" разкрива подробности от финалните сцени
на "Перла". Заради заплетената сюжетна линия в един момент зрителите на "Перла" губят нишката й е болен. кой е луд, кой заминава и кой се връща, в продължение на няколко епизода героите в сериала се разхождат с едни и същи дрехи, а бебетата им са най-кротките на света - слагат ги облечени барабар с дрехите и обувките в детските легла, а те послушно замлъкват и не издават нито звук в продължение на 2-3 епизода.
Животът на главната героиня - бедната Инджи, се променя изцяло, когато чичо й съобщава по телефона, че богатото и известно семейство Шадоолу я е избрало за бъдеща снаха. Инджи тайно е влюбена в наследника на дизайнерската фирма Шадоолу
- Мехмет, още от дете. С обаждането на чичо й се сбъдва най-голямата й мечта. Тя се мести в Истанбул. Междувременно в тежка катастрофа Мехмет загубва приятелката си Нихан, с която е имал връзка в продължение на 6 години. След трагедията Мехмет е съкрушен. Затваря се в себе си и започва да води абсолютно безсмислен живот ден за ден. Една вечер попада в епицентъра на пиянски бой. Дядо му Мехмет Фикри го спасява.
От този момент нататък Мехмет-младши започва да изпълнява всичко, което дядо му пожелае. Жени се за Инджи, въпреки че няма никакво желание да се обвързва. Преди сватбата обаче Мехмет променя решението си и зарязва Инджи пред олтара. Баща му избягва в чужбина с друга жена и Мехмет е принуден да се завърне, за да управлява бащината фирма. След като Инджи най-накрая се омъжва за любовта на живота си, трябва да се бори с интригите на свекърва си и снаха си.
Мехмет не проявява интерес към Инджи а най-добрият му приятел Онур също не я харесва. Интригата се заплита, когато се появява оцелялата при катастрофата Нихан, която е родила дете на Мехмет. Това създава доста проблеми във връзката му с Инджи.
Финалният, 160-и епизод на "Перла", който ще бъде излъчен в началото на декември, завършва с хепи-енд. Действието се развива 13 години по-късно. Главата на семейството е Шереф. Най-после тя открива любовта и се променя до неузнаваемост и външно, и вътрешно. Заживява с адвоката на фамилията, който заради нея се развежда със съпругата си. Нихан се е разделила със съпруга си и отглежда Мехмет-младши сама. Пънар и Онур имат 4 деца. Рукие дълго ще се лекува от стреса след аборта и новината, че повече няма да има деца. За да е по-близо до Инджи, Мехмет е прехвърлил управлението на семейната фирма на братовчедка си Бахар, която се събира със съпруга си Гьокхан.
В края на филма изненадващо се появява истинският й баща, който я е изоставил след раждането й. Мехмет Фикри прехвърля акциите си на измамницата Дилруба. По-късно истината лъсва и той разбира, че Дилруба е имала трима съпрузи, които е обрала и убила.
Мехмет Фикри изчезва в Австралия при сина си Ахмед. Обажда се само за да каже, че е добре и няма да се върне повече. Берк и Дийдем се разделят.
Той я обвинява, че заради нейните безкрайни претенции е загърбил семейството си, но Дийдем се променя. Заживяват отново заедно и им се раждат 2 деца. Инджи дарява — единия си бъбрек на Мехмет, който е прострелян.
Инджи написва дълго и съдържателно писмо на дъщеря си Мелек. Става ясно, че не е болна от рак, а очаква второ дете. В последните минути на сериала всички от фамилия Шадоолу са се събрали. Дъщерята на Рукие и Орхан и синът на Нихан и Мехмет - Инджи и Мехмет седят на верандата на къщата, хванати за ръце.
Идеята на сценаристите е при евентуално продължение на сериала да развият сюжетната линия как досущ като главните герои Мехмет и Инджи, малките Мехмет и Инджи се обичат от деца.

Няма коментари:

Публикуване на коментар