Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Къванч Татлъту идва у нас през декември с новото си гадже..

Главният герой в сериала "Перла", 26-годишният актьор Къванч Татлъту, по който си загубиха акъла жените от целия арабски свят, се превръща в звезда още от първия епизод.

Само в Саудитска Арабия драматичната любов между синеокия Мехмет и неговата Инджи се следи редовно от около 4 млн. души. Последният епизод на сериала пък е гледан от близо 85 млн. зрители в арабския свят - абсолютен рекорд за този регион. Невероятният интерес обаче е предизвикан от впечатляващата външност на Къванч, на когото турските медии лепнаха прозвището "Брад Пит на Близкия Изток".
Къванч, когото хилядите му фенки нарекоха Къванчо, е едно от петте деца в семейството му. Учил е в частна гимназия, където се е изявявал като много добър баскетболист. След това семейството му заминава за Истанбул. Там се записва в баскетболния клуб „Юлкер спор".
Баща му настоявал той да стане актьор, но Къванч искал да направи кариера като баскетболист. Един ден майка му изпраща негови снимки в модна агенция. През октомври 2001 г. Къванч грабва наградата „Най-добър модел на света" и така стартира кариерата му на фотомодел.
Ролята на Мехмет в „Перла" го превръща в международна знаменитост. Преди да срещне актрисата Сонгюл Йоден на снимачната площадка на Перла през 2005 г , Къванч бил влюбен в една от най-красивите жени в Ориента - Мис Свят 2002 Азра Акин. 30-годишната Сонгюл пък била омъжена за един от най- желаните мъже в Турция - актьора Джанберг Учуджу Преди да попадне в телевизията, играе на театралните сцени.
В началото познатите като Мехмет и Инджи звезди били само приятели. Впоследствие станали любовници. Актьорът изоставил Акин след 3-годишна връзка, а тя се развела с Учуджу след 5-годишен брак. След като папараци издебнали двойката да се целува, актьорите били принудени да признаят публично любовта си. Връзката им обаче била бурна, но кратка.
От известно време миловидната, но палава Сонгюл, която има славата на мъжемелачка в Турция, върти любов с колегата си Керем Алъшък, син на един от най-прочутите турски актьори на всички времена Садри Алъшък.
В началото на декември Къванч Татлъту идва у нас, за да журира конкурса „Най-добър модел на Европа". Красавецът пристига с новата си приятелка, която била светска журналистка в един от най-големите турски вестници - „Миллиет", научи „Уикенд".

Няма коментари:

Публикуване на коментар