Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Роби Уилямс: "Бъзиках се, няма да се женя!" ..

Фенките на Роби Уилямс могат да си отдъхнат, поне засега, след като звездата призна, че той и приятелката му не са сгодени, съобщава Ананова.


Попзвездата предложи наживо в ефир по австралийско радио на дългогодишната си приятелка, актрисата Ейда Фийлд и дори успя да убеди майка си, че това е сериозно.

Впоследствие обаче бившата звезда на Тейк Дет публикува съобщение на официалния си блог, което гласи:

"Здравейте всички. Не сме сгодени. Роб. Х.". Независимо от това обаче майката на певеца Жан Уилямс заяви пред Radio 5 Live, че прави покупки за годеж, добавяйки:

"Аз наистина се радвам за тях. Имам си снаха".

Истинско объркване настана след като Роби помоли г-ца Фийлд да се омъжи за него наживо по радио 2Day FM в Сидни, скрепявайки предложението с временен пръстен, зает от водещата на шоуто Джаки О.

Той изненада Фийлд и хилядите слушатели, като заяви любовта си към нея и повдигна въпроса за брак.

„Има ли някого, за когото искаш да се омъжиш? Ейда Фийлд, обичам те толкова много... ще се омъжиш ли за мен?" Възхитената от идеята Фийлд отговори с „Да, ще се омъжа за теб докато смъртта ни раздели. Къде е пръстенът?" Без пръстен, който Роби Уилямс да предложи, водещата бързо сваля собствения си и го дава като заместител на влюбените.

Двамата се срещнали, след като приятели на звездата им уредили среща „на сляпо" преди близо 3 години. За да разсеят съмненията за постинга в блога на певеца, негови представители в Обединеното кралство заявиха:

"Той каза това, но го направи нашега - двамата не са сгодени". Единствено майката на Роби продължава да внася смут в душите на почитателките му с твърдението, че била наясно с намеренията на сина около седмица преди шоуто и затова не била изненадана от постъпката му./lifestyle.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар