Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

П.орното – предразсъдъци, ползи, комплекси...


Приятелят ви е истинско ангелче! За всичко се допитва до вас, съобразява се с желанията ви, носи ви закуска в леглото, обажда ви се по 3 пъти на ден...Перфектният мъж просто! Но... един ден неговият ореол е разбит безвъзвратно. Случайно в компютъра му попадате на огромната му колекция от п.орно филми. О, небеса, той е грешник!

Много жени все още не могат да се примирят с факта, че порно филмите са нещо нормално и че всички мъже от 15 до 65 имат са им верни фенове. За тях това говори за извратеност, а някои дами дори го приемат като някаква форма на изневяра. Всъщност сексолозите смятат еротичните филмчета за нещо нормално и понякога полезно.

Те са полезни при дълги връзки, при които скуката е налице. Много психолози съветват своите клиенти да гледат п.орно заедно със своите партньори. Това ги отпуска и ги настройва за нови преживявания. Понякога им дава и добри идеи за нещо ново.

До тук нищо лошо във филмите подходящи за 18+. Проблемът обаче идва оттам, че някои хора си изграждат определени грешни представи, като съдят от това, което гледат. Така например много мъже смятат, че е просто задължително да издържат цяла нощ и да повтарят упражнението си отново и отново. Това естествено не е нормално, защото всеки човек си има нормални граници на физическите възможности.

Също така п.орното убеждава мъжете, че тайната мечта на всяка жена е да е с повече от един мъж или дори жена... Просто повечето се притесняват да си го признаят.

Тези разнообразни заблуди понякога водят и до развитието на комплекси сред мъжете. Много от адамовците са силно притеснени от невероятната издръжливост и завидната техника на по.рноактьорите. Успокойте партньора си с фразата "И това е просто като на филм".

Според изследванията от подобни комплекси най-много страдат тийнейджърите. За тях определено размерът е нещо решаващо, едва ли не на живот и смърт. Също така сексът с по няколко партньора наведнъж е неписано правило. Тези самовнушения водят до сериозни проблеми при младите хора – ниско самочувствие, несигурност.

Та изводът е да гледаме на по.рнофилмите като на някакъв вид художествена измислица, която естествено е пресилена, както е в повечето филми. Иначе в п.орното няма нищо лошо, а понякога дори е полезно.

За това отърсете се от предразсъдъците си и престанете да се правите на безкористни моралистки, а се опитайте да разберете партньора си. Не е задължително вие да гледате порно, но недейте да забранявате на него да го прави!

http://www.club.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар