Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Джо Джексън: Майкъл струва повече мъртъв отколкото жив ..

hotnews.bg

Джо Джексън, баща на Краля на попмузиката Майкъл Джексън, направи шокиращо твърдение в телевизионно предаване в Съединените щати, посочва сайтът vedeta.ro, цитиран от БГНЕС.
По време на ТВ шоуто Extra, Джо Джексън заяви, че синът му струва повече мъртъв, отколкото жив. След няколко секунди, осъзнавайки направения от него гаф, бащата на Джексън се коригира: "Аз обаче предпочитам той да беше жив".
Междувременно, филмът, разказващ за живота на краля на попа Майкъл Джексън "This Is It", се гледа навсякъде по света, като приходите от първите пет дни след пускането му в кината достигнаха 101 милиона долара. Освен в Съединените щати и Канада, където регистрира печалби от 32,5 милиона долара, "This is it" се продаваше добре и в Япония (10,4 млн. долара), Великобритания (7,6 млн. долара) и Германия (6,3 млн. долара).
Според прогнозите на специалистите в бранша, лентата може да инкасира приходи от максимум 660 милиона долара. Филмът ще бъде прожектиран в продължение на две седмици, така както беше първоначално обявено - в Съединените щати до 29 ноември, а в останалата част от света този срок ще бъде удължен по искане на феновете.

Няма коментари:

Публикуване на коментар