Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Момичетата на Берлускони станаха коледни кукли.

Политическите скандали в Италия ще станат част и от коледните празници на Апенините, пише британският в. "Дейли телеграф", цитиран от БТА.

Тази година италианците ще могат да си купят традиционни коледни фигурки, изобразяващи някои от дамите, замесени в скандалите с премиера Силвио Берлускони.

Куклите са произведени от занаятчии от Неапол. Сред тях има кукла на 18-годишната Ноеми Летиция от Неапол, чийто рожден тази година ден Берлускони почете с присъствието си.

Това стана повод съпругата на премиера да обяви, че ще се разделя с него. Куклата на младата неаполитанка, която е модел на бельо и начинаеща актриса, представя Ноеми с бяла тениска на Долче и Габана и със син минижуп. Има и коледна кукла на елитната компаньонка Патриция д'Адарио, която твърди, че е имала мимолетна връзка с премиера и тази седмица дори пусна на пазара книга за тази история.

Куклата "Патриция" е къса черна рокля и високи ботуши.

Нетрадиционните коледни фигурки ще бъдат пуснати на пазара идния месец редом с доста по-традиционни фигурки като тези на Дева Мария, Йосиф, малкия Исус, влъхвите и животните, които обикновено се поставят в умалените копия на яслите, където се е родил Исус Христос.

Тази година неаполитанските майстори ще направят и коледни фигурки на Джордж Клуни и новата му приятелка, италианската актриса Елизабета Каналис, на покойния Майкъл Джексън, както и на Вероника Ларио, съпругата на Берлускони.БТА

Няма коментари:

Публикуване на коментар