Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Преслава: Със секс ще боря грипа

Преслава втрещи, но и докара до екстаз свои фенове като извика по време на изпълнение: "Ох, колко съм възбудена... Не съм правила секс от 2-3 дни и вече ми липсва Ще вземат да излязат прави жълтите вестници, че съм нимфоманка. Но пък какво лошо има в това. Искам секс всеки ден. Вдига ми настроението и имунитета", пишат от vip-bg.info

Певицата щяла да бори свинския грип и безсънието именно със силни преживявания под завивките.

Певицата се хвалела, че съвместната й работа с гърлата Златка Райкова й е помогнала да се освободи на сексуална тематика.

Плеймейтката са снима в клипа на Преслава и Константин "Усещане за Мерелин", където Коцето заварва брюнетката и блондинката да разменят горещи ласки.

Преслава по едно време дори мислеше да обяви ново сценично име, съобщават от vip-bg.info

"Мерилин е новата ми самоличност. Елементарно е да се каже, че тя е секссимвол. Мерилин е истинска епоха и няма жена, която да не иска да прилича на нея.

Пък и да си признаем - златното правило на Мерилин, че "диамантите са най-добрите приятели на момичетата" е едно от най-верните прозрения за живота. Камъните са вечни, за разлика от любовта и от верността на мъжете", разказва Преслава.

"Понякога останалите не разбират, че известните личности също са хора. Феновете всъщност знаят каква съм от песента Аз не съм ангел - да, понякога запалвам цигара или пия по едно в радост или мъка и не ме съдете за това",

Няма коментари:

Публикуване на коментар