Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Жената съблазнява с 40% голота ..

За да са привлекателни за противоположния пол, жените трябва да носят дрехи, които разкриват 40% от тялото им, сочат резултатите от изследване, цитирани от в. "Дейли телеграф".

Балансът между прекаленото разголване и скритата плът отдавна е дилема за жените, когато става дума за избор на вечерен тоалет. Експерти от университета на Лийдс са изчислили, че 40% от тялото трябва да са разголени, за да може притежателката му да съблазнява.

Заключенията се базирали върху данни на 4 изследователки, които дискретно наблюдавали жени в един от най-големите нощни клубове в града от балкона над дансинга. Като използвали магнетофони, скрити в чантите им, експертките си водели бележки как са облечени жените на дансинга и колко пъти мъже са ги поканили на танци.

Дамите, които разголили 40% от тялото си, привлекли два пъти повече мъже в сравнение с онези, чието тяло било покрито с дрехи. Жените, които показвали обаче по-голяма част от тялото си, постигнали по-"слаби" резултати. Оказало се, че ако над 40% от тялото е голо, виждането за привлекателност е заменено с това за лесен достъп и бъдеща изневяра.

Няма коментари:

Публикуване на коментар