Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Кубинското шоу Live From Buean Vista – за първи път във Варна

Live From Buena Vista - The Havana Lounge ще стъпи за първи път във Варна на 11 февруари 2010 г, в ДКС Варна, "Зала Конгресна".

Варненци ще се насладят на най-успешното кубинско шоу, което ще стъпи в морската ни столица по покана на Loud Concerts. Шоуто ще разпали страстите и емоциите на публиката в ритъма на салса и чан-чан.

Артистите, които се радват на огромна популярност навсякъде по света и "да се раздадат до край на сцената" е тяхна запазена марка, пристигат в България в познатия звезден състав. С централна роля в шоуто ще разпознаем уникалната Teresa Garcia Caturla (от групата Afro-Cuban All Stars) и Julio Alberto Fernandez (от Buena Vista Social Club). Младата Maria Viktoria Rodriguez ще ги подкрепи с глас и танци, а зад рояла ще седне Rodolfo "Peruchin" Argudin.

Организаторите на шоуто във Варна, на 11 февруари, пускат билетите в продажба от 27 октомври. Цената им ще бъде от 20 до 45 лв., като ще има и огреничен брой ВИП билети.

Те ще могат да се поръчат единствено от централния офис на Eventim.bg. Местата за продажба на билетите във Варна, са: Касата на ДКС "Зала Конгресна" и в мрежата на Eventim.bg, магазините на Germanos, Пикадили и Техномаркет.

lifestyle.bg

http://shock-shok.blogspot.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар