Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Клуни, Деп и Ди Каприо искат ролята на Синатра

hotnews.bg

Година преди началото на снимките на първия пълнометражен филм, посветен на легендарния певец Франк Синатра, за ролята вече се борят Джордж Клуни, Леонардо ди Каприо и Джони Деп, написа британският в. "Гардиън".
Режисурата е поверена на носителя на "Оскар" за "От другата страна" Мартин Скорсезе, направил хитове като "Авиаторът", "Бандите на Ню Йорк", "Разярения бик", "Последното изкушение на Христос" и т.н.
Напоследък той се насочи към биографични филми за велики музиканти и след като преди година представи Shine a Light, посветен на "Ролинг Стоунс", сега приключва работата си по лента за бийтълса Джордж Харисън.
Според източници на "Гардиън" Скорсезе предпочита ролята на Синатра да бъде дадена на Леонардо ди Каприо, с когото вече е работил в четири филма. В същото време продуцентите от "Юнивърсъл" настояват да бъде ангажиран Джони Деп, впечатлени от изпълнението му в "Джони Д.". Фаворитът на съпродуцента Тина - дъщерята на Синатра, пък е Джордж Клуни.
Любопитното в случая е, че при избора на актьор, който да се въплъти в ролята на легендарния изпълнител, певческите умения нямат значение, тъй като във филма ще се използват оригиналните записи на Синатра. Не по-малко странно е, че Холивуд реши да филмира живота на певеца чак сега.
През 1992 г. беше излъчен сериал за Синатра, в който изпълнител на главната роля беше Филип Касноф. В годината на смъртта на изпълнителя - 1998, НВО пък пусна игралния The Rat Pack с Рей Лиота.
Франк Синатра се ражда в Бруклин през 1915 година и записва няколкостотин песни, много от които се превръщат в евъргрийни. Сред тях са Strangers in the night (1966), My Way (1968), New York, New York (1979) и т.н. Певецът се изявява и като актьор и през 1953 г. дори печели "Оскар" за поддържаща роля във From Here to Eternity.
Личният живот на Синатра е не по-малко колоритен от професионалния. Той се жени четири пъти, като сред съпругите му са холивудските легенди Ева Гарднър и Миа Фароу. Името му е свързвано с най-красивите жени на неговото време - Марлене Дитрих, Лорин Бекол, Лана Търнър, Мерилин Монро. Синатра има три признати деца. Певецът умира на 83-годишна възраст от сърдечен пристъп. Дневник

Няма коментари:

Публикуване на коментар