Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Инджи по-красива на живо отколкото в „Перла”..


Сонгюл Йоден няма гадже и се радва, че е в България

Звездата на сериала „Перла” Сонгюл Йоден, позната у нас като Инджи, се срещна за сефте с български журналисти, часове преди да се появи като специален гост в шоуто Dancing stars.

Красивата туркиня буквално събра очите на всички в хотел „Кемпински Зографски”, а отвсякъде се долявяше шушукане, че на живо е дори по-красива, отколкото на екрана. Комшийката бе избрала за появата си ослепителна черна рокля с голи рамене, високи черни обувки на лека платформа, никакви бижута и аксесоари.

Въпреки че е звезда не само в родината си, но и в България, Инджи не показа никакви претенции и демонстрира свежо и непринудено поведение. Йоден заяви, че има много общи черти с героинята си, само че любимата на Мехмед била по-голям инат и по-работлива.

Поканата да гостува у нас подействала добре на самочувствието й, а успехът на „Перла” у нас, разбира се, я радвал. За съжаление престоят й в София е доста кратък, но пътуването от летището и гледката от хотелската й стая я убедили, че се намира в един наистина красив град. „София прилича много на Анкара”, смята актрисата, която от дете мечтаела да стане балерина. Инджи призна, че продължителните снимки са направили приятелството й с Мехмед повече от специално, но отрече да е имала любовен роман с екранния си партньор извън светлините на прожекторите. „В момента съм сама”, продължи брюнетката за радост на многобройните си фенове и от мъжката зрителска половина.

Стройната дама с фигура на модел отрече да робува на каквито и да било диети - хапвала смело от всичко, обичала да готви спанак, но активното спортуване я поддържало във форма. През смях Йоден разказа, че феновете не й досаждат, а напротив - редовно й изпращат сърми и петмез.

novinar.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар