Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Робин Уилямс продава имението си във Великобритания ..

Британският певец Роби Уилямс продава провинциалното си имение с 1 милион паунда по-малко, отколкото го купи, защото не може да понесе зимата във Великобритания.

След едва осем месеца във родината изпълнителят и приятелката му Ейда Фийлд, които купиха къщата в Уилтшийр от 18-и век през февруари, намалиха цената на имението, за да могат да се върнат в слънчев Лос Анджелис възможно най-скоро.

"Роби отчаяно иска да задейства бързо нещата вместо да се мотае само, за да получи някой е друг паунд повече. Най-важното нещо за него е да се установи бързо в Щатите с Ейда. Вече има няколко души, които се интересуват от имението", съобщи близък до Уилямс източник.

Преди време 35-годишната звезда призна, че къщата, която има собствен хангар за хеликоптер, храмове и фонтани, била "импулсивна покупка" при завръщането му в Англия след петгодишен престой в САЩ.

Двамата с Ейда искали да превърнат имението в свое семейно жилище, но бързо се отегчили от дъждовното време. Роби искал да задържи къщата, но признава, че не може да си позволи да я поддържа, ако не живее в нея./lifestyle.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар