Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Лили Иванова в НДК: Като Баба Цоцолана съм..

Снимка Марин Кръстев

Лили Иванова откри концерта си с ефектен сребърен тоалет.

"Като Баба Цоцолана" съм на тоя екран", извика Лили Иванова от сцената на зала 1 на НДК. По време на концерта си миналата вечер тя направи промоция на най-новия си видеоклип на песента по текст на айдълката Нора Караиванова "Сам". Спотът бе прожектиран на огромен видеоекран зад сцената. След като го видя, певицата се ужаси и заповяда на публиката да я гледа само на по-малката видеостена вляво.

"Там съм хубава", рече звездата и приседна на сцената, за да види творението на режисьора Васил Къркеланов. Големият екран бе формат 16:9 и показваше изображението в разтеглен вид, защото явно клипът бе пригоден само за стария стандарт 4:3. После изпълнителката на "Детелини" нахока сценографите на рецитала си. "Бях им нарисувала как да изглежда сцената, но почти нищо от това не са изпълнили", тросна се естрадната легенда. За сметка на това пък похвали всички останали, които са се трудили за концерта, че са си свършили добре работата. Което рядко се случва, отбелязаха бдителни фенове.

В ефектен сребърен тоалет Лили Иванова откри мегаизявата си в София с песента на Тончо Русев и Дамян Дамянов "Предупреждение" и закри пак с тяхна - "Панаири". Аранжиментите на малкото й стари композиции бяха променени до неузнаваемост, а няколко от последните й балади прозвучаха в денс варианти. Музикалната икона наблегна основно на чисто новите си песни, повечето от които дело на музикантите от бенда й - Огнян Енев (пиано, саксофон и тромпет), Бисер Иванов (китара) и Орлин Цветанов (цигулка), и бяха изпълнени за сефте.

Акцент в програмата бе и френската песен на Кристиян Хол - един от композиторите на Джони Холидей - "В името на вярата", с която примата ще атакува световните класации благодарение на "продуцента си за света" Стефан Зашев. Във втората част на концерта певицата излезе с класическата малка черна рокля с пайети и кожена яка, и червени ръкавици. През цялото време тя не пропускаше да смаже гласните си струни с лъжичка мед, а по време на интродукциите отпиваше минерална вода или се пръскаше с парфюм.

monitor.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар