Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Ивана съди кръчмар..

Фолкпевицата Ивана започва дело за измама срещу собственика на плевенската дискотека "Анаконда" Стоян Томов, обяви адвокатът й Вангел Колев.Бизнесменът излъгал феновете, дошли в заведението му в петък срещу събота заради рецитала й там, че е катастрофирала и няма да пее. Пайнерката го информирала шест часа по-рано, че отказва участието заради здравословен проблем, но кръчмарят събирал входна такса от посетителите до 3 ч през нощта.

Едва тогава на видеостените в клуба са излезли съобщения с новината за катастрофата. Пишело още, че вследствие на злополуката изпълнителката е на системи в болница. Почитатели на звездата са заснели информациите от екраните на клипове с мобилните си телефони. Спотовете бяха качени в сайта за видеообмен vbox7.com, но часове по-късно мистериозно изчезнаха. Стоян Томов посочвал издателите на певицата от "Пайнер" като източник на информацията и музикалната компания се извинявала на присъстващите. От димитровградската фирма отрекоха да знаят за катастрофа с Ивана и да са казвали на някого за това на 2 октомври през нощта.

"Бясна съм, не съм на себе си от яд! Това е абсолютното безумие на българина новобогаташ - опитва се с цената на всичко да направи пари на гърба на някой друг. Наистина ми писна вече. На кого пречим, че искат да сме катастрофирали? В 21,30 ч се чухме с него, казах му, че няма да мога да отида. Бях доста груба с него, но не може да си прави имидж на мой гръб. Този път няма да оставя нещата така", заяви изпълнителката на хита "Шампанско и сълзи" по радио "Сигнал плюс" вчера. Настинка и неразположение не позволиха на Ивана да напусне дома си в Пловдив. Заради високата температура тя предпочела да откаже участието, вместо да прибере високия хонорар за изява на плейбек.

.

Няма коментари:

Публикуване на коментар