Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

5 изненадващи начина да се освежите на работното място

lifestyle.bg

Американски специалисти съветват:

1. начин- сменете си чорапите.

Звучи странно, но ако носите резервен чифт чорапи на работното си място и ги смените около 3 ч. следобед, може да се почувствате много освежени, особено през напрегнат работен ден.

2. начин- сменете часа на фитнес тренировките си.

Ако обикновено тренирате през нощта, това може да се отрази неблагоприятно на съня ви. Експерти смята, че хората които ходят на фитнес или правят упражнение късно вечер могат да "наводнят" мозъка си със стресиращи хормони, които пречат на съня.

3. начин- яжте соеви кълнове.

Заслугата за участието на соевите кълнове в европейската кухня дължим на азиатската, която е добре запозната с освежаващия и подсилващ ефект на кълновете, които присъстват често в менюто й.

4. начин- вдишайте цитрусов аромат.

Неедно изследвания правени върху миризмите събуждащи сетивата доказват, че цитрусовите ухания освежават и разведряват. Време е да си напазарувате малко цитрусови масла за офиса.

5. начин- изправете се на пръсти.

Ако се чувстват изморени и не искате да си вредите с поредната доза кофеин, специалистите съветват да станете и да се изправите на пръстите си. По този начин се раздвижва добре кръвта в тялото от главата до краката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар