Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

15 силиконови богини се борят за най-красив "балкон"


Габриела застрахова 900 кубика за 100 хил. евро

След броени дни в столицата ще се състои първият по рода си у нас конкурс за красив и "естествен" силикон.

Дамите с най-големи „балкони” ще се състезават в няколко категории, като организаторите обещават претендентките да пропуснат кръга за интелигентност и да преминат направо към дефилето по бельо. Идеята за странното съревнование е на Мисис България 2007 Мариана Маринова, която се е заканила да събере над 3500 кубика силикон на едно място.

Така че, ако следващата седмица започне за вас прекалено напрегнато, разпуснете на 21 октомври в столичния клуб Escape, като подкрепите 15-те силиконови богини. Строго жури на неестествената красота ще бъдат разбирачите Христо Сираков и Златка Райкова в синхрон с редактора на FHM Георги Неделчев и Киро Скалата. Най-надарената от пластичния си хирург дама от фолк средите, Габриела, обаче няма да се състезава в „престижния” конкурс.

Притежателката на 900-кубиков бюст (2х450) вече го застраховала за 100 хил. евро, а сега е предприела и още по-сериозни мерки за личната си безопасност, след като наскоро влезе в ръкопашен бой с колежката си от „Ара” Ивена. Чернокосата певица вече има щит срещу агресивни нападения, като сумата е още по-голяма – 200 хиляди евро.

Няма коментари:

Публикуване на коментар