Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Смърт шокира баровско училище..


Момиченце на 7 г. издъхна пред очите на близначката си


БЛАГОЕВГРАД. Момиченце се удави в басейна на хотел "Божур ленд" в Банско. 7-годишната Ивета Николова от София била там на Зелено училище с още 127 деца от частното столично школо "Св. Георги". По време на трагедията край басейна е имало класни ръководители, учител по физическо, който е и спасител, както и охранител. Ивета се удавила пред очите на 22 от хлапетата, сред които и нейната сестра близначка. Тя, както и всички останали деца, е в шок. Драмата се разигра във вторник към 17,20 ч. Само за минута-две пристигнала линейка. Закарали детето в болница, но въпреки усилията на лекарите то издъхнало. Когато учителят по физическо извадил Ивета от басейна, тя все още имала пулс. Самото съоръжение е с дълбочина от един до 2 м, като от хотела твърдят, че децата са били в плитката част.
Полицията вече е разпитала свидетелите на трагедията. Материалите ще бъдат дадени на прокурор, а магистратите ще преценяват дали ще бъде повдигнато обвинение за смърт по непредпазливост.
Сред децата в хотела е била и дъщерята на бизнесмена Христо Ковачки - Александра, който я е отвел веднага след трагедията. С детето в Банско имало и бодигард, който също се опитал да помогне на удавеното момиченце. "Басейнът не е голям. За първи път се случва такъв инцидент. Разбрах, че имало учители, но какво е станало, ще каже полицията", сподели кметът на Банско Александър Краваров.
http://paper.standartnews.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар