Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Бойко Борисов: В условията на криза вдигаме пенсиите


Правец. През юли месец ние вдигнахме пенсиите, и то в условията на криза. Мисля, че сега, в месеца, когато сме вдигнали пенсиите, да се говори какво ще стане догодина, това не е правилно, каза в Правец премиерът Бойко Борисов, предаде репортер на Агенция “Фокус”.
Борисов обясни, че ако до 2010 година се повдигне икономиката, ако българите започнат да работят повече, ако се съберат митата и акцизите, спре се източването на ДДС, то тогава ще се вдигнат и пенсиите и заплатите.

„Парите не идват от въздуха, само Станишев ги обещаваше от въздуха. Затова направи повишението на пенсиите от първи юли, за да ги платя аз на 30 юли. Това пенсионерите не трябва да го забравят. В условията на криза ние вдигаме пенсиите”, каза още Борисов като подчерта, че пенсиите са и платени.

Запитан - пенсиите само през 2010 година ли няма да се вдигат, Борисов запита: ”Коя година сме сега, кой месец сме? Ние сме вдигнали пенсиите, като дойде 2010-а, тогава ще седнем да говорим”, подчерта още той и се обърна към журналистите - защо не го питат какво ще бъде през 2015 година, като нямат какво да питат.
Росица ГЕОРГИЕВА

1 коментар:

  1. Една от грешките на сините беше, че не привличаха червените пенсионери.
    ---
    Благодаря на г-н Борисов, че е Премиер на всички българи.

    ОтговорИзтриване