Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Пуснаха виетнамеца, набил журналиста Огнян Бояджиев..


Софийският апелативен съд освободи от ареста под родителски надзор 17-годишния виетнамец Чан Куок. Младежът е обвинен за нападението над журналиста Огнян Бояджиев на 8 август. Тогава Бояджиев бе пребит и ограбен в дома си. Апелативните съдии прецениха, че няма опасност обвиняемият да се укрие или извърши ново престъпление.
Необичайната мярка е продиктувана и от непълнолетието на Чан Куок. Съгласно закона той не може да бъде оставен под домашен арест, ако няма навършени 18 години.

Пред съда непълнолетният младеж отново разказа, че извършвал масажни услуги в дома на Бояджиев и се запознал с него чрез интернет. Чан направил хубав и обстоен масаж на Бояджиев, но журналистът казал, че е недоволен от услугата и отказал да плати. Това вбесило виетнамеца и той скочил на бой. Отнемането на кредитните карти било, за да изтегли пари, с които да му бъде платено. Затова с бой измъкнал номерата на ПИН-кодовете и офейкал.

Полицията стигна до Чан по пръстовите отпечатъци, които оставил и в жилището на журналиста, както и до близкия банкомат, от където изтеглил 400 лева. /БЛИЦ

Няма коментари:

Публикуване на коментар